Om Choco

BIO

BIO

Sandra "Choco Canel Bergman är en av Stockholms mest anlitade Djs och klubbarrangörer som spelat skivor och bokat band sedan början av 2000-talet. Karriären inleddes i skivbåset på Bar Nada (där hon sedermera blev musikansvarig och nu har varit innehavare av posten i över 10 år) och fortsatte med liveklubben Send In The Clowns på Pet Sounds tillsammans med parhästen Erik Dellgren. Klubben växte, flyttade till Debaser och de bokade tidigt in akter som First Aid Kit, Moto Boy, Those Dancing Days mfl innan de slagit igenom för en större publik

Efter ett par intensiva år lades Send In The Clowns på hyllan och Sandra fortsatte på egen hand med DJ:ande och bandbokande. Hon har ägnat sig åt sitt företag Coco Transistor Event AB på heltid de senaste åren och hennes egen liveklubb Coco Transistor Presenterar huserade på bland annat Bar Brooklyn, Hilma, Lilla Hotellbaren, Södra Bar, Mosebacke, Tranan, Maskineriet etc, och listan över ställen hon spelat på genom åren kan göras lång. Förutom att spela regelbundet på ställen som Haymarket, HTL, Björk Bar och Grill, Operabrasseriet, Urban Deli, AG925 mfl. Hon bjuder på allt från bossa nova till jazz, från hip hop till electro, från 80-tal till nutid, från balkan till kletzmer osv - allt beroende på sammanhang och önskemål! Hon spelar regelbundet på ställen som Operabrasseriet, AG, Lydmar, Anglais, Haymarket etc men i dag arbetar hon främst med event och spelar skivor på ett otal privata och offentliga tillställningar varje år. Med en ypperlig fingertoppskänsla, spektakulär stil och många års erfarenhet är hon ett utmärkt val till bröllopsfesten, vernissagen, födelsedagsfesten, företagskick-off:en etc. Drog även igång konsertverksamheten på Fotografiska Museet där hon var event- och musikansvarig i 5 år, numera ansvarar hon för DJ-bokningen på Hotel ​Rival samt är musikansvarig på Dramatenbaren.

"Tack du finaste underbara! Du gjorde ett makalöst, lyhört och galet bra jobb i går kväll!"
"Du var med och gjorde festen, du lyssnar av stämningen så galet bra! Tusen tack!"
"Vi är verkligen så nöjda med dig, helt fantastiskt från början till slut"
"Du förgyllde vår dag så himla mycket med din fantastiska energi och musik. Du gjorde det verkligen helt fantastiskt!! Stort tack!!!"
Sandra, om det inte framgick igår så vill vi säga att du är bäst! Så otroligt bra musik, hela kvällen! Tryck på dansgolvet hela hela tiden. Alla, verkligen alla, sa att det var supermusik. Ungdomarna var också lyriska!
För fler bilder: Galleri
Hittas även på Eventmarket - Sveriges främsta event-, mötes- & upplevelseleverantörer! Eventmarket